HU
EN

Kóstolja meg nálunk

a zalai borvidék kincseit!


Látogasson el a Cezar Pincészethez és ismerje meg a zalai borvidék eddig még rejtett kincseit ott, ahol azok születnek.

Kóstolja meg az ősi lejtők fiatal tőkéinek nemes nedűjét, legszebb borainkat és pezsgőinket, amelyek egyre több elismeréssel bírnak a magyar és nemzetközi borkedvelők körében.

Szeretettel várjuk Önt, családját és üzleti partnereit egy üzemlátogatással egybekötött borkóstolóra a Cezar Pincészetben.

Alábbi borkóstolóink közül választhatnak, melyek 10 főtől, előzetes bejelentkezéssel vehetők igénybe. Nyitva tartási időn kívül minimum 20 fő részvétele szükséges.

Borkóstolóink100% CEZAR

Minőség - Elhivatottság - Jövő - Élmény

Borkóstoló ajánlataink

3-7 borból álló borkóstoló

Egész évben várjuk Önt, családját, barátait néhány kellemes óra eltöltésére nagyradai pincészetünkben. Bejelentkezés alapján hétköznap, csoportokat hétvégén is szívesen fogadunk.

Céges rendezvényeknek, konferenciáknak is helyet biztosítunk 10-től 80 főig.

A kellemes környezet és a finom italok garantáltak.

Program leírása

Vendégeinket egy finom pezsgővel fogadjuk, majd egy rövid üzemlátogatást tehetnek nálunk. Bemutatjuk a Cezar Pincészet működését, megismerhetik hogyan, milyen technológiákkal állítjuk elő termékeinket, megtekinthetik szőlő területeinket, gépparkunkat, a teljes borászati üzemet, barrique termünket. Eközben felmerülő kérdéseikre kollégánk szívesen válaszol, majd visszaérkezve a kóstolóteremben zajlik a "kóstolás".

A programhoz borkorcsolya és ebéd is rendelhető, ezeket az alap ár nem tartalmazza. A lent található ételajánlatból választhat.Borkészítés
 
Tovább
 

LátnivalókA fehérbor előállítása volt jellemző korábban erre a vidékre. Talaj és időjárás-vizsgálatok után úgy gondoltuk, hogy talán vörösborkészítésre is optimális a vidék.